Close

Reviews over: Jacob Hooy CBD Huidolie - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Jacob Hooy CBD Huidolie - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Jacob Hooy CBD Huidolie - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 34 reviews.

Bekijk product
4.1(34)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Top product

kham - 5 years ago

Dit is een top product voor je huid. Puistje op komst? Smeer van deze olie erop voor het slapen en de volgende dag is ie weg! Helpt bij allerlei huidklachten, ben echt dol op, zal dit product nooit meer willen missen.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet meer de huidolie als voorheen door filtratie

Kappie - 5 years ago

Werkzame bestanddelen zijn eruit gelaten of gefilterd, jammer maar moet op zoek naar een ander merk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super goed!

alina_baczynska - 2 years ago

Ik ben zeer tevreden mee. De huid absorbeert het goed en is zacht.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

produit moyen et cher

wemi - 3 years ago

peu d'efficacité emballage pas top a l'emploi un spray serait mieux pour mon avis

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zonder meer goed

Patrick 801 - 3 years ago

Ik gebruik CBD olie al enkele jaren. In het begin had ik moeite met de muffe geur. Het helpt mij ontspannen en gebruik voor het slapen gaan hiermee geef ik dit product als geslaagd om je prettig bij te voelen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ben blij met dit product en het werkt goed

Tessa Chanika - 3 years ago

Mijn huid is een stuk rustiger en zie duidelijke verbetering.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product

Indy1 - 3 years ago

Het trekt direct in de huis, is niet vettig. En de huid voelt zacht aan. Prima product

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Voetschimmel? Met dit ben je er zo vanaf

Amy52 - 3 years ago

Een geweldige olie. Van alles geprobeerd voor mijn voetschimmel maar dit werkte direct geweldig. Ook voor eczeem is het een topolie en niet vet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldige olie!

Anoush - 3 years ago

Ik gebruik deze olie voor na het douchen en merk dat mijn huid er rustiger van wordt. De olie trekt snel in en smeert gemakkelijk uit. Ik raad dit product zeker aan voor een onrustige huid of voor huid irritaties.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vroeger was de qualiteit veel beter!

Mamo - 3 years ago

Wat een verschil in kleur! De bestanddelen kunnen niet meer dezelfde hoeveelheid cbd beinhouden!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Very good product

alex123 - 3 years ago

Best oil for skin! it helps a lot with my dry skin

Behulpzaam?

Kan nog niet veel zeggen!

Josette - 3 years ago

Ben er nog niet zolang mee bezig. Had het gekocht voor de roodheid van mijn gezicht, rosacea.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com