Close

Reviews over: Holland & Barrett Selenium L-selenomethionine 200mcg - 240 tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Selenium L-selenomethionine 200mcg - 240 tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Selenium L-selenomethionine 200mcg - 240 tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 22 reviews.

Bekijk product
4.5(22)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goed product

Collie99 - 4 years ago

Je nagels worden sterk van. Een goed product dat doet wat het beloofd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Selenium hoort naar rotte eieren te ruiken.

Orfeo - 4 years ago

Even een reactie op iemand die vond dat de selenium stinkt en daardoor haar potjes heeft weggegooid (??!!) Dat selenium naar rotte eieren smaakt is een goed teken, het is de geur van sulfur/zwavel, dat zich normaal ook in eieren, knoflook en uien bevindt, heel gezond. Gewoon doorslikken en je merkt er verder alleen de voordelen van.

Behulpzaam?

Selenium

Liek - a month ago

Kan er nog niks van zeggen. Gebruik het pas. Maar snelle levering!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nog gezonder worden.

Peggy - 7 months ago

Ik neem Selenium dagelijks in vanwege de vele gezondheidsvoordelen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goede producten

Gerda - 10 months ago

ik koop veel bij u in de winkel voor al vitamine en supliementen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Seleen supplement

pukkie - a year ago

Product makkelijk te slikken (zeer klein pilletje) en slecht 1/dag 1 pil. Minder vind ik het weinig duurzame; minder dan een kwart van de pot was gevuld.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Sharon - 2 years ago

Vind het een goed product. Allen stinkt en smaakt het verschrikkelijk

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Toppertje

Albert - 2 years ago

Zeer effectief. Dik tevreden Dus haal ik het vaker

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Collie99 - 4 years ago

Je nagels worden sterk van. Een goed product dat doet wat het beloofd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

I really like this product

Ethan - 4 years ago

I repurchased this supplement a few weeks ago, and my family and I love it.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima,geen bij smaak.

Soesboy - 4 years ago

Goed, product. Niet te groot, zou ze zeker aanraden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

This is a great product

Biffa - 4 years ago

I've been using the Selenium for about a month now and I feel better for it. My friends all say that my skin looks a lot clear and fresh since I've been using the selenium. I highly recommend this product try I think you will feel better for it

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com