Close

Reviews over: Holland & Barrett Quercetine met vitamine C (50 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Quercetine met vitamine C (50 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Quercetine met vitamine C (50 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 46 reviews.

Bekijk product
4.7(46)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goed voor je immuunsysteem

Marloes 1 - 3 years ago

Ik gebruik het al een jaar, in combinatie met zink en andere belangrijke vitaminen en voel me gezonder en beter dan de jaren daarvoor.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Vitamine d

Annette - 10 months ago

Fijne kleine tabletjes maar stroef om net water in te nemen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top firma!

Annemarie - a month ago

Iedere keer fijne aanbiedingen en besteld via internet en perfect aangekomen na verzending, snel zelfs

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product ik zal iedereen aanraden

Margriey - 10 months ago

Gewoon goed goed product ik zal iedereen dit product aan raden

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vitamine d

Annette - 10 months ago

Fijne kleine tabletjes maar stroef om net water in te nemen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Jan - a year ago

Ik ben hier tevreden hierover, makkelijke beschrijving

Behulpzaam?

Waardevol product in deze gekke tijd

Ineke - a year ago

Blij dat ik het bij jullie vond, bij anderen niet kunnen vinden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Quercitine

Estrella - a year ago

Snelle levering, goed product. Makkelijk in te nemen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

top product

Erwin R - a year ago

Ik heb de afgelopen week wederom dit product gekocht omdat ik dit al twee jaar slik

Behulpzaam?

Erg goed product

Thea - 2 years ago

Gebruik het al een hele poos en het bevalt me goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ben dankbaar

Adri - 2 years ago

Ik viend super goed jullie producten en de resultaten zijn zeker goed

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

fantastisch

roos - 2 years ago

Heb het eerder gebruikt product is goed maar de service als dit is uitverkocht het van een andere winkel komt is fantastisch.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com