Close

Reviews over: Holland & Barrett Lactase Enzymen - 60 capsules

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Lactase Enzymen - 60 capsules? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Lactase Enzymen - 60 capsules krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 23 reviews.

Bekijk product
4.8(23)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima lactase pillen

KvG - 7 months ago

Deze lactase pillen zorgen ervoor dat mijn kinderen zonder problemen melkhoudende producten kunnen eten. Pil nemen, ijsje, gebakje, prima!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Kort in gebruik, nog geen resultaat bekend

Gerrit - a year ago

Kort in gebruik, nog geen resultaat bekend dus moeilijk te beoordelen

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet vegan

Stanley - 2 days ago

Jammer dat de pillen niet vegan zijn. Veel andere lactasepillen zijn dat wel.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product!

Sammie - 22 days ago

Ik heb afgelopen maand deze pillen aangeschaft en ze werken helemaal naar behoren. Aan het begin vd dag of een paar uur voor het eten innemen en dan werken ze optimaal. Zeker een aanrader!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tevreden

Mape - a month ago

Nog maar een week aan het nemen, maar zeer tevreden. Het is een kleine capsule en de dosering is hoog. Nu moet ik er maar één nemen ipv 2 van het vorige merk. En met de 1+1 aktie was deze ook voordeliger.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lactase > lactose

Wim - 4 months ago

Eindelijk kan ik terug lactose houdende middelen eten zonder last van men maat te krijgen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Lida - 6 months ago

Help mij om dingen met lactose te eten slikt ook zonder drinken makkelijk in

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Melanie - 7 months ago

Ben je lactose-intolerant maar houd je (net als ik) af en toe van kaas, pizza, taartjes etc? Dan is dit je redding. Sinds ik dit neem heb ik geen klachten meer.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

Wilma - 7 months ago

1 tablet per dag heb ik genoeg aan . Nu kan ik weer gewoon eten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima lactase pillen

KvG - 7 months ago

Deze lactase pillen zorgen ervoor dat mijn kinderen zonder problemen melkhoudende producten kunnen eten. Pil nemen, ijsje, gebakje, prima!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Topproduct

Saron - 8 months ago

Zeer tevreden van het product. Het product werkt zeer goed

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Blije dochter

Lindy - 9 months ago

Nu aantal weken in huis, werkt prima als mijn d9chyer eens een keer iets met lactose erin wil eten. Geen last nadien.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com