Close

Reviews over: Holland & Barrett Calcium Citraat Malaat 200 mg - 60 Tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Calcium Citraat Malaat 200 mg - 60 Tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Calcium Citraat Malaat 200 mg - 60 Tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.6 op basis van 12 reviews.

Bekijk product
3.6(12)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn supplement

Van Amster - 4 years ago

Van de week gekocht in de winkel. Neem 2 tabletten samen met magnesium voor het slapen. Slaap enorm diep en eindelijk weer 8 uur aan een stuk!

Behulpzaam?

Meest kritische review

Tabletten hebben een vervelende vorm

Rosy - 10 months ago

Deze tabletten zijn vanwege hun vorm vervelend en moeilijk om in te slikken.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed opneembare variant zonder vitamine D

Tompoesje - 4 months ago

Deze vorm van calcium is goed opneembaar. Fijn als je al vitamine D gebruikt en niet zo’n hoge dosering calcium nodig hebt. Ik neem het als aanvulling op dagen dat ik niet genoeg Calcium kan eten.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gewoon in water op te lossen.

Mariette - 6 months ago

Prima en zonder vieze smaak. Na veel op internet gezocht te hebben bleek dit een van de beste vormen van calcium te zijn. Mijn eerste pot met heel veel moeite doorgeslikt want de pillen zijn loeigroot. En dat is ook de meest geplaatste opmerking in de reviews.... Kwam er bij toeval achter dat ze gewoon supersnel oplossen in water! Zet dat aub ook op de verpakking, scheelt voor veel mensen een hoop gedoe.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tabletten hebben een vervelende vorm

Rosy - 10 months ago

Deze tabletten zijn vanwege hun vorm vervelend en moeilijk om in te slikken.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Good product.. but..

Joy - a year ago

I fnd it quite difficult to swallow the round and thick tablets.. other than that fullfils expectations

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet fijn!

Nelly - 2 years ago

Ik had niet gezien dat ik 5x per dag zo'n grote pil moest slikken! Eerder slikte ik calcium, magnesium en vit. D in één tablet 3x daags maar die is er nu opeens niet meer! Slechte zaak!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Grote pillen

aath170461 - 2 years ago

Ik slik moeilijk pillen. Jammer dat er van calcium geen kleinere pilletjes zijn.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Dosering is te vaak

JoeBlack74 - 2 years ago

Je moet 5 x daags een tablet innemen, wat erg vaak is voor een supplement, naar mijn mening.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn supplement

Van Amster - 4 years ago

Van de week gekocht in de winkel. Neem 2 tabletten samen met magnesium voor het slapen. Slaap enorm diep en eindelijk weer 8 uur aan een stuk!

Behulpzaam?

Geweldig ik kan niet meer zonder jullie product.

Israel1955 - 4 years ago

Ik gebruik deze calcium al lang samen met zink en magnesium en kan niet meer zonder .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Erg tevreden

ebon146 - 5 years ago

Erg tevreden mee, net als andere producten, dat ik alleen nog bij Holland & Barrett koop

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com