Close

Reviews over: Grahams Hypoallergene Conditioner - 250ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Grahams Hypoallergene Conditioner - 250ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Grahams Hypoallergene Conditioner - 250ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.9 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
3.9(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goed spul

PetraH1 - 4 years ago

Ik heb dit eerder gebruikt . Blijft goed spul.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Nog maar 2 maanden houdbaar

Lisa - 2 years ago

Ik heb vorige maand deze conditioner gekocht die erg fijn is, maar bij ingebruikname zag ik dat deze nog maar tot 10/2021 houdbaar is. Vind ik wel heel erg kort.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Grahams conditioner

rita - 2 years ago

deze is iets minder als je hem op doet ziet je haar er vettiger uit

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Nog maar 2 maanden houdbaar

Lisa - 2 years ago

Ik heb vorige maand deze conditioner gekocht die erg fijn is, maar bij ingebruikname zag ik dat deze nog maar tot 10/2021 houdbaar is. Vind ik wel heel erg kort.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Redelijk veilig voor de hoofdhuid

SisterRJ - 3 years ago

Al sinds lange tijd gebruik ik alleen deze conditioner omdat het tot nu toe de enige is waar mijn hoofdhuid redelijk tegen kan. Werkt goed als conditioner en is minder irriterend voor de huid dan andere conditoners.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ruikt heerlijk fris

Erica - 4 years ago

Prettige shampo zeer mild geen jeuk na de tijd Lekkere geur kokos geur Heb de condiseren ook gekocht samen een goede natuurlijke schampoo

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed spul

PetraH1 - 4 years ago

Ik heb dit eerder gebruikt . Blijft goed spul.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Er blij met dit natuurlijke product

Kittys - 4 years ago

De conditioner ruikt erg lekker en natuurlijk. Het schuimt niet maar mijn haar wordt wel mooi zacht en ik heb het idee dat mijn hoofdhuid bijna meteen minder geïrriteerd is!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product!

MvDoorn - 5 years ago

Super fijne conditioner! Het ruikt heel lekker, en maakt mijn haar heel zacht. De combinatie met de shampoo hielp me echt niet van mijn droge hoofdhuid af, maar dat zou ook kunnen komen doordat ik op de 3e dag na wassen droogshampoo gebruik.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Even wennen,maar prima conditioner!

Holm53 - 5 years ago

Ik heb de creme ook al voor psoriases en heb daarom de shampoo en conditioner ook gekocht,zeer tevreden mee!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ruikt heerlijk! Maar kriebel blijft

Mandie123 - 5 years ago

De producten ruiken heerlijk! Je waagt je even op vakantie onder de douche. Echter, de kriebel op m’n hoofd is niet weg.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

haar goed doorkambaar

Ingela - 5 years ago

Had eerst de shampoo uit geprobeerd toen dat werkte ook de conditioner gekocht eindelijk kan ik mijn haar weer doorkammen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com