Close

Reviews over: Good Good Sweet Jam Abrikozen Met Stevia - 330g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Good Good Sweet Jam Abrikozen Met Stevia - 330g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Good Good Sweet Jam Abrikozen Met Stevia - 330g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 27 reviews.

Bekijk product
4.6(27)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Zoet zonder zoet

Gode - 4 years ago

Soms heb ik zin in cracottes met confituur. En als dat kan zonder je bloedsuikerspiegel te veel de hoogte in te jagen: meegenomen! Heerlijke confituur gezoet met stevia (zonder dat de smaak van stevia overheerst). Heel lekker voor eens een ander ontbijt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

te weinig vloeibaar

Geen idee - a year ago

Jammer dat deze spread zo slecht smeerbaar is. De smaak is redelijk

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

De lekkerste jam

Fia - 3 months ago

De lekkerste jam. Alleen jammer dat deze nooit in de winkel te koop is.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke jam en niet te zoet.

Jammy 65 - 10 months ago

Ik krijg vaak last van jeuk als ik abrikozenjam eet. Maar met de jam van Good Good heb ik er gelukkig geen last van.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

prima confituur

emma - a year ago

heel lekkere jam , met stukken abrikoos erin en met stevia

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Smaak jam

Marsimga - a year ago

Super lekkere smaak!!! Niet ziet , je proeft echt fruit. Ook lekker op pannenkoeken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echte jam

Heidi - a year ago

Ik heb de blauwe bessen jam gehad en deze is heerlijk

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Real food, not too sweet

Bob - a year ago

Good Good comes through again, their jams (all flavours) are the best. Real ingredients and unlike many are not too sweet. Even a friend who can eat sugar has tried mine and now buys them too for her and her children. Good price for quality and volume, the jars are bigger than the other low sugar jams I've seen. Love them as a spread or mixed in plain yoghurt.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kan nog iets beter

Carmen - a year ago

Lekker maar mag wel fruitiger zijn van smaak Mischien een ander aardbeienras

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk jam

Margreet - a year ago

Heerlijke Jam, ook om mee te bakken. Smaakt voortreffelijk

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Jam

Lina - a year ago

Is zo lekker jam door mijn deeit mag ik niet zomaar wat gebruiken maar deze is goed en past perfect

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekkere frisse jam

Margaret - a year ago

Ik gebruik dit product al een aantal jaar. Meerdere smaken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com