Close

Reviews over: De Tuinen Probiotica Milde Reinigingsgel - 75ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Probiotica Milde Reinigingsgel - 75ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Probiotica Milde Reinigingsgel - 75ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.7 op basis van 7 reviews.

Bekijk product
3.7(7)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig!

Saskia - 2 years ago

Ik had veel puistjes in mijn gezicht door mijn PCOS, ik gebruik de cremé en de cleanser nu een week en de puistjes zijn bijna weg! Mijn huid ziet er ook een stuk gezonder en glanzender uit. Top!

Behulpzaam?

Meest kritische review

Helaas niet handig in gebruik

Jasmin - a year ago

Als je het in product wil gebruiken en je druk erop vloept de gel eruit.in plaats van een beetje.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Helaas niet handig in gebruik

Jasmin - a year ago

Als je het in product wil gebruiken en je druk erop vloept de gel eruit.in plaats van een beetje.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Geweldig product, verpakking ongeschikt

Elisa - 2 years ago

Ik gebruik het product al langere tijd en ben erg blij met de resultaten, maar je hebt altijd veel minder nodig dan uit te tube komt dus daar moet je erg op letten

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn product. Verkeerde verpakking.

HH te A - 2 years ago

Het product loopt zo de tube uit. Is echt waterig. Verder wel tevreden hoe het schuimt en reinigt. Gezicht voelt prettig aan na reiniging. Misschien een andere verpakking met een pompje.

Behulpzaam?

Geweldig!

Saskia - 2 years ago

Ik had veel puistjes in mijn gezicht door mijn PCOS, ik gebruik de cremé en de cleanser nu een week en de puistjes zijn bijna weg! Mijn huid ziet er ook een stuk gezonder en glanzender uit. Top!

Behulpzaam?

Tevreden

Mvdp2 - 3 years ago

Tevreden over het product, echter is de dop minder prettig en gaat mijn voorkeur uit naar bijv de dop van tea trea cleansing milk

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Frisse reinigingsgel

Sabbie93 - 3 years ago

Ik heb deze reinigingsgel ongeveer een maand geleden gekocht en ben er tevreden over. In het begin kon m'n gezicht er best wel rood en geïrriteerd uitzien na het wassen, maar dat is nu al een stuk minder. In combinatie met de reinigingslotion en de dag/nachtcrème voelt m'n gezicht heerlijk fris. Heb ook het idee dat m'n acné iets minder is (Had ik al niet heel erg veel, maar puisten gaan minder ontsteken) Ik zou dit product zeker aanbevelen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smeert fijn uit, reinigt goed!

Elfje12je - 4 years ago

Nadat ik dit ben gaan gebruiken schilfert mijn huid niet meer en is mijn huid minder vet. Verder voelt het zacht aan!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com