Close

Reviews over: De Tuinen Houtskool Klei Masker - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Tuinen Houtskool Klei Masker - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Tuinen Houtskool Klei Masker - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 68 reviews.

Bekijk product
4.5(68)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Deze kleimasker is echt goed.

Souhailla - 4 years ago

Ik merkte al na eerste keer dat m’n mee-eters (had er een paar rond m’n neus;weinig) weg waren. Wist niet dat ik dat effect zou krijgen. Mijn gezicht voelde schoon aan. Masker wordt strak als het droogt. Het is heel makkelijk te verwijderen met lauw water. Na vaker gebruik merk ik dat ik wat minder last heb van puistjes.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Slecht

Faatt - 6 years ago

De klei masker van houtskool is zo slecht mijn gezicht is verbrand en uitslag van gekregen ik loop al 3 dagen ermee ik hoop echt dat t weg trekt.

Behulpzaam?

Ben er blij mee

Koc - 3 months ago

Ruikt naar een spa, heeft effectief ook een goede werking. Heb al veel geprobeerd tegen grote en onzuivere poriën, deze lijkt mijn huid echt grondig te 'kuisen'. Ik hoop op goed resultaat na een langere tijd gebruik.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker product. Reinigt huid goed

Niels - 5 months ago

Beetje jammer hoe je product moet open maken. Heb gevoel altijd alsof met nagel breekt als ik lipje van dop open probeer te maken.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een goed masker

Edit - a year ago

Een goed reinigend masker. De huid wordt glad en schoon.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product , handig in gebruik.

Meta - a year ago

Fijn product , wel branderig gevoel. Handig in gebruik door de tube.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product.

Anja - a year ago

Vorige maand dit masker gekocht, dus nog maar enkele keren gebruikt. Maar tot nu toe al zeer tevreden. Masker doet echt wat het beloofd. Direct na het opbrengen een heel fris, tintelend gevoel. Masker wordt hard, maar gemakkelijk te verwijderen met warm water

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Monique - a year ago

Ik gebruik dit inmiddels 1 jaar en heel tevreden over. Trekt echt vuil uit je gezicht/ poriën. Helpt bij mij om oneffenheden zoals een puistje weg te krijgen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ideaal voor de onzuivere huid

EGM - a year ago

Dit gezichtsmasker doet wat het belooft. Mijn huid voelt erg schoon aan. Ik wissel mijn maskertjes af, maar probeer deze 2 keer per week te gebruiken. Ik heb altijd al problemen gehad met mijn huid: grote poriën, onzuiverheden… Ik kreeg er maar moeilijk vat op. Nu krijg ik complimenten over mijn huid en voel ik me veel beter in mijn vel!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig !

Lotte - 2 years ago

Het resultaat is duidelijk zichtbaar na eerst gebruik!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Een goed masker dat blijft zitten als het harder wordt.

Marijn - 2 years ago

Ik ben zeer tevreden met dit product. Als man zijn er niet veel producten maar dit masker werkt voor mij goed. Wat mij opvalt is dat het masker niet uitdroogt en er geen kleine 'schilfertjes masker' op je kleding of grond komt. Wel zo prettig. Het blijft net zo lang zitten (ook langer na 30 minuten) totdat je het er weer afhaalt.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Eikenaar - 2 years ago

Tevreden over dit produkt en beveel her aan om te gaan gebruiken

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com