Close

Reviews over: De Glutenvrije Bakker Granola Met Fruit Glutenvrij - 300g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product De Glutenvrije Bakker Granola Met Fruit Glutenvrij - 300g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. De Glutenvrije Bakker Granola Met Fruit Glutenvrij - 300g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 29 reviews.

Bekijk product
4.5(29)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Lekker knapperig niet tezoet

Hermana - 4 years ago

Lekker in yochurt of amandelmelk vult goed smaakt lekker knapperig

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Veel te zoet voor mij

Daan - 5 months ago

Ik was voor de variatie op zoek naar een andere glutenvrije granola, normaliter heb ik die van Oot, maar deze vind ik echt te zoet. Zoveel suikers kan niet gezond zijn.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer goed product!

tanny - 4 months ago

Heerlijke granola!!!!!!!!! Lekker krokant, weinig suiker, volwaardige granen en pitten, kortom super! En dan dat heerlijk vleugje kaneel en vanille, mmmmmm

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Veel te zoet voor mij

Daan - 5 months ago

Ik was voor de variatie op zoek naar een andere glutenvrije granola, normaliter heb ik die van Oot, maar deze vind ik echt te zoet. Zoveel suikers kan niet gezond zijn.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk

Kim - a year ago

Eindelijk een lekkere krokante en perfect gezoete glutenvrije granola!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Wat is dit lekker

Hendrica47 - a year ago

Ik ben heel tevreden over dit product en koop het zeker nog eens

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke Granola, niet te zoet.

Else - a year ago

Ik koop deze granola voor mijn dochter, ze vindt hem heerlijk.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Krokante granola

Inge - a year ago

Mijn dochter en ik zijn helemaal fan. Lekker krokant.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke granola

MAC - a year ago

Ons gezin is dol op deze granola, lekker en voedzaam.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Excellent als ontbijt

Sielke - 2 years ago

Als ontbijt vind ik dit een goeie keuze, zeker ook omdat je lang een verzadigd gevoel hebt

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

goed product

Joske - 2 years ago

dit product past prima in mijn dieet en is erg lekker van smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker krokant

Mieke - 2 years ago

Ik hou vooral van de taaie stukjes fruit die erin zitten

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com