Close

Reviews over: BenBits Gum Spearmint - 18g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product BenBits Gum Spearmint - 18g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. BenBits Gum Spearmint - 18g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 2.9 op basis van 11 reviews.

Bekijk product
2.9(11)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Lekker en beter voor het milieu

Steffi Love - 2 years ago

Heerlijke kauwgom, goede smaken en niet meteen zo hard.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Eén keer en nooit weer

Anita - a year ago

Deze kauwgom gekocht vanwege dat het plasticvrij is. Na een tijdje kauwen wilde ik de kauwgom weggooien. Bleef aan mijn vingers plakken, op een gegeven moment had ik 6 vingertoppen onder de kauwgom en dat wilde er niet af. Heb mijn vingers met alcohol schoon moeten maken om zo alle kauwen verwijderd te krijgen. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Top kauwgum

Nick - 9 months ago

Heerlijke kauwgom en fijn om niet op plastic te kauwen. De smaak is ook niet zo overdreven als bij de plastic kauwgoms.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

weing tot geen smaalk

jacq - a year ago

BenBits van nu heeft niets meer te maken met de BenBits van jaren geleden. De smaak is binnen 1 minuut weg, de kauwgom plakt aan je tanden.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Even een verfrisser

Nik - a year ago

Om even te kauwen is de kauwgom prima, maar daarna wordt het snel plakkerig en valt het uit elkaar. Zal de kauwgom niet nog een keer kopen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Eén keer en nooit weer

Anita - a year ago

Deze kauwgom gekocht vanwege dat het plasticvrij is. Na een tijdje kauwen wilde ik de kauwgom weggooien. Bleef aan mijn vingers plakken, op een gegeven moment had ik 6 vingertoppen onder de kauwgom en dat wilde er niet af. Heb mijn vingers met alcohol schoon moeten maken om zo alle kauwen verwijderd te krijgen. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

redelijk alternatief voor kauwgum

Tania - a year ago

Op zich een goed alternatief, maar de smaak laat nog wat te wensen over, en laat naderhand ook nog beetje rubber smaak achter, hoe dan ook, beter als al die suikertroep :)

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Geen prettig product

Riks - a year ago

Plakt aan het gebit. Geen fijne kauwgom Geen aanbeveling.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

heerlijk

coos - 2 years ago

lekkere verantwoorde kauwgom en de smaak blijft lang goed

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een aanrader

Chacha - 2 years ago

Lekker en blijvt ook lang smaken en vries , iseal voor keto dieet

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Valt erg tegen

suus - 2 years ago

Smaak is zo weg en de kauwgom plakt heel erg, vind het erg tegen vallen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker en beter voor het milieu

Steffi Love - 2 years ago

Heerlijke kauwgom, goede smaken en niet meteen zo hard.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com