Close

Reviews over: Ben & Anna Tandpasta met Fluoride White - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Ben & Anna Tandpasta met Fluoride White - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Ben & Anna Tandpasta met Fluoride White - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.6(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima tandpasta!

Marijn - 2 years ago

Ik gebruik deze tandpasta al een tijdje en hij bevalt heel goed. Door de pot met spateltje kan je zelf doseren hoeveel pasta je wil gebruiken. De smaak is mild en fris, niet sterk. De pot gaat lekker lang mee, en daarna gewoon in de glasbak. Ik ben fan!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Beter dan een tube!

Shalini - 2 years ago

Even wennen, tandpasta uit een potje i.p.v. een tube. Maar hier kun je daadwerkelijk moeiteloos alle tandpasta gebruiken die erin zit, niets gaat verloren.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne tandpasta

Janna - a year ago

Ik gebruik deze tandpasta inmiddels anderhalf jaar en wil niets anders meer gebruiken . Mijn tandarts is zeer tevreden over mijn gebit en is ook geintresseert in Ben en Anna tandpasta

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Nieuwe tandpasta

Ada - a year ago

Sinds 3 weken gebruik ik dit product en ben er erg tevreden over, natuurlijke ingrediënten en fluoride. Dat zocht ik!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Zeer tevreden

Eva - a year ago

Wij gebruiken deze tandpasta nu een aantal maanden en zijn er heel tevreden over. Het is fris, geeft een propere mond én maakt de tanden echt witter. Het werkt beter dan een gewone tandpasta om de tanden wit te maken. Daarnaast heb ik altijd al gevoelige tanden gehad waar geen enkele specifieke tandpasta bij hielp. Met deze tandpasta - die hier niet specifiek voor is - heb ik mijn tandgevoeligheid ineens wel onder controle! Geen 5 sterren, omdat het potje minder handig is. Het spateltje, tandenborstel en deksel vasthouden is niet zo handig. Een klikdeksel zou handiger zijn.

Behulpzaam?

Ik ben dik tevreden

Manon - 2 years ago

Frisse tandpasta met fluoride beter voor mijn tanden merk het evht

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super fijne tandpasta.

Anne - 2 years ago

Precies de goede tandpasta, lekker fris. Handig formaat.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne tandpasta en dat geld ook voor het glazen potje. Zelfs t laatste beetje spatelen je eruit!

Marianne - 2 years ago

Dit gebruik ik dagelijks. Poetst lekker en geeft een fris gevoel.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

geweldig

lies - 2 years ago

Handig in gebruik. Frisse geur. eco want zit in een glazen potje.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beter dan een tube!

Shalini - 2 years ago

Even wennen, tandpasta uit een potje i.p.v. een tube. Maar hier kun je daadwerkelijk moeiteloos alle tandpasta gebruiken die erin zit, niets gaat verloren.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima tandpasta!

Marijn - 2 years ago

Ik gebruik deze tandpasta al een tijdje en hij bevalt heel goed. Door de pot met spateltje kan je zelf doseren hoeveel pasta je wil gebruiken. De smaak is mild en fris, niet sterk. De pot gaat lekker lang mee, en daarna gewoon in de glasbak. Ik ben fan!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tot nu toe de beste Ben & Anna tandpasta

Denise - 2 years ago

Ik heb al meerdere tandpasta's gebruikt van dit merk en bij die kreeg ik geen frisse adem na gebruik. Bij deze wel door de toevoeging van fosfor! Mijn mond voelt fris en heb het idee dat deze tandpasta beter reinigt. Zeer tevreden dus.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com