Close

Reviews over: Aloe Pura Aloë Vera Lotion - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Aloe Pura Aloë Vera Lotion - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Aloe Pura Aloë Vera Lotion - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 53 reviews.

Bekijk product
4.7(53)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Lekker fris

heleen86 - 4 years ago

Ik heb de aloë Vera crème nu een aantal weken in huis en ben er zeer tevreden mee, heel fijn voor op de verbrande huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Product doet niet aan verwachting

Jacki166 - 4 years ago

er staat dat het onverzuiverbefen weg werkt maar het klopt niet

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch spul!!

SVerbeek1981 - 7 months ago

My god wat een heerlijke creme…door de aloe wordt het super snel opgenomen en dankzij de shea butter super zachte huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

geweldig produkt, krijg een mooie zachte huid.

Annemoon - 10 months ago

Gebruik het al een aantal jaren , zeer tevreden over,

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Hydrateert goed

Sabine - a year ago

Fijne hydraterende lotion, trekt snel in en is niet vettig

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Erg fijne crème , smeert makkelijk en trekt snel in

MarJo - a year ago

Ik gebruik dit product al langere tijd en ben zeer tevreden. De prijs is ook gunstig en zeker als er een actie is …1+1 gratis

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn en werkzaam produkt

Arend - a year ago

Wij gebruiken deze lotion al jaren en onze voeten zijn er nog steeds blij mee

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Topproduct

Mario - a year ago

Breng het s.avonds op geen jeuk s,nachts en zachte egale huid

Behulpzaam?

zeer tevreden over dit product

WardTotem2717 - a year ago

Ik gebruik het al lang, ik kan tegen weinig producten, maar dit test altijd goed uit en ik krijg er geen jeuk van, zoals van andere producten. Het smeert lekker en de prijs is ook gunstig.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Alou

Alu - a year ago

Heel tevreden over dit product ik gebruik voor mijn haar en huid top spul

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super hydratant

Natgys - a year ago

Très satisfaite de cette lotion qui apaise les démangeaisons à merveille

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Perfekt

Charles - a year ago

Op doktersvoorschrift, zeer tevreden met , kan aan iedereen aanraden

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com