Koolhydraatarme pasta

koolhydraatarme pasta
Let je op je koolhydraatinname en wil je toch blijven genieten van pasta? Dan is dit koolhydraatarme pasta recept voor jou! Koolhydraatarme pasta is verlaagd in koolhydraten en bevatten vaak meer eiwitten als normale penne. Geniet dus extra verantwoord van dit koolhydraatarme pasta recept vol groentes!
Koolhydraatarm
Vegan
Makkelijk
Serves 4 porties
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

381kcal

Eiwitten

30g

Vetten

17g

Waarvan verzadigd

2g

Vezels

8g

Koolhydraten

22g

Suiker

4g

Zout

1g

Ingrediënten

Methode

1

Kook de koolhydraatarme pasta zoals op de verpakking staat aangegeven. 

2

Verwarm in een grote hapjes pan de olijfolie.

3

Snipper het uitje fijn, hak de knoflook fijn, snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes en laat de kikkererwten uitlekken. 

4

Fruit het uitje en de knoflook in de olijfolie voeg daarna de tomatenspread, tomatenpulp, kookroom, pizzakruiden en puree toe.  

5

Giet de kikkererwten en de zongedroogde tomaten erbij en laat zachtjes even sudderen tot de kikkererwten wat zachter zijn geworden. 

6

Voeg de gekookte pasta eraan toe met 2 el pasta water, de verse basilicum en snijd de cherry tomaatjes in kwartjes en voeg ook toe aan de pasta. 

7

Wanneer de basilicum is geslonken is de pasta klaar, verdeel over 4 mooie pastaborden en garneer met verse basilicum en royaal met de edelgistvlokken.  

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor 10% korting

Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox