Bounty-ijs maken (met video!)

bounty ijs
Wat als je de tropische smaak van Bounty-chocolade, met zijn rijke kokosvulling en romige chocolade, zou kunnen omtoveren tot verfrissend ijs? Dit Bounty ijs recept combineert het beste van beide werelden: de exotische smaak van kokos en chocolade, verpakt in een verfrissend en onweerstaanbaar dessert. Of je nu een fan bent van Bounty of gewoon op zoek bent naar een nieuw, verrukkelijk ijsrecept, dit Bounty ijs is de perfecte traktatie voor elke zomerdag.
Glutenvrij
Vegan
Makkelijk
Serves 8 porties
Bereidingstijd: 10 minuten
Voedingswaarde: per portie

Calorieën

230kcal

Eiwitten

2g

Vetten

19g

Waarvan verzadigd

17g

Koolhydraten

12g

Suiker

11g

Ingrediënten

Methode

1

Zet de blikjes kokosmelk minimaal een nachtje in de koelkast. Open de blikjes en gebruik het stevige gedeelte. Roer dit goed los en luchtig.  

2

Voeg de kokosrasp toe samen met de ahornsiroop en de vanille.  

3

Schenk de vulling in een afsluitbaar bakje en zet dit in de vriezer voor het liefst een nachtje.  

4

Haal het ijs uit de vriezer en laat het even staan zodat het schepbaar is. Swirl er eventueel nog wat pure chocolade overheen en scoop bolletjes van het Bounty ijs. Enjoy! 

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor 10% korting

Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox