Glutenvrije arretjescake

Arretjescake

Arretjescake, een traditioneel recept maar dan glutenvrij! Arretjescake is een populair en geliefd recept in Nederland. Deze no-bake traktatie is een heerlijke samensmelting van kokosolie of plantaardige boter, suiker, cacao en knapperige biscuitjes. Bovendien is het absoluut onweerstaanbaar én geschikt voor een glutenvrij dieet.


Laat jezelf verwennen door de heerlijke smaak van dit arretjescake recept en deel het verrukkelijke dessert met je dierbaren. Een hap van deze traktatie is een smaakvolle beleving van een ouderwets recept waar je steeds opnieuw van zult genieten. Ga op avontuur en proef de magie van arretjescake!

attract undefined
Makkelijk
Serves 15
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 3 uur
Totale tijd: 3 uur 10 minuten

Ingrediënten

Methode

1

Klop de eieren luchtig met een mixer of garde. 

2

Voeg de suiker toe en de gezeefde cacao. 

3

Verwarm de kokosolie of boter en de chocolade au bain-marie. 

4

Laat deze iets afkoelen en voeg het toe aan de eieren. 

5

Breek de Digestives in stukken en roer deze door het beslag. 

6

Bekleed een cakevorm met bakpapier en schenk hier de chocolade in. 

7

Zet de arretjescake voor minimaal drie uur of langer in de koelkast en geniet!

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor 10% korting

Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox