Een heerlijk Pasen.. voor iedereen!

Laat jouw dieet je dit jaar niet weerhouden van het creëren van een overheerlijk paasontbijt! Of je nou glutenvrij, suikervrij of veganistisch eet, met onze tips zet je een uitgebreid paasontbijt op tafel. Want ondanks dat Pasen vaak in het teken van croissantjes en gekookte eitjes staat, moet iedereen van dit feestmaal kunnen genieten, toch? Laat je inspireren door de lekkerste recepten en producten en vier Pasen op jouw manier.. glutenvrij pasen vieren is een eitje!

De Glutenvrije Bakker geeft je de mogelijkheid om al je bakkunsten te laten zien en iedereen ervan te laten genieten. Dus.. handen uit de mouwen en bakken maar!

Shop De Glutenvrije Bakker

Welke bakmix kies jij?

Glutenvrije pannenkoeken

Pasen is een goed moment om jezelf en anderen te verwennen met allerlei lekkernijen.. en wat is er lekkerder dan pannenkoeken? Met de pannenkoekenmix van De Glutenvrije Bakker maak je in een handomdraai een grote stapel pannenkoeken - net even anders, maar minstens net zo lekker!

Dus laat het gezin aanschuiven en smul samen van jouw overheerlijke creatie! Wie neemt de laatste?

Bekijk het volledige recept

Vegan en glutenvrij bonenbrood

Mét hummus en notenpasta!

Hou je meer van hartig dan van zoet? Of van een heerlijke combinatie? Dan is dit glutenvrije en vegan bonenbroodrecept ideaal voor jou! Met de bonenbroodmix van De Glutenvrije Bakker maak je een lichthartig brood dat rijk is aan eiwit en vezels. Nog lekkerder met wat hummus of amandelpasta. Ideaal om te smeren of om in te dopen.

Bekijk het volledige recept

Dit maakt jouw glutenvrije pasen compleet