Privacy policy:

Holland & Barrett respecteert de privacy van haar bezoekers op de website en draagt er zorg voor dat al jouw gegevens met uiterste zorg en vertrouwelijk worden behandeld. De onderstaande regels hebben wij opgesteld om je te garanderen dat wij zorgvuldig met deze informatie zullen omgaan.

De door ons verzamelde gegevens worden gebruikt om je beter te leren kennen en Holland & Barrett in staat te stellen om de website, aanbiedingen en promoties aan te passen aan jouw behoeften.

We gebruiken deze informatie om:

Holland & Barrett zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling, betaling en aankoopervaring. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Graag willen wij, door het verzamelen van deze informatie, het winkelen makkelijker maken en je up-to-date houden van de producten en service welke wij bieden. Dit bevat nieuws, evenementen, aanbiedingen, productlanceringen. Wij kunnen contact opnemen per post en/of per e-mail.

Holland & Barrett is constant bezig haar dienstverlening te verbeteren, het kan voorkomen dat wij contact met je opnemen voor feedback hierover of voor onderzoeksdoeleinden.

Natuurlijk geven wij je altijd de optie hoe je gecontacteerd wenst te worden, ook wanneer je dit niet wilt zullen wij dit respecteren. Wanneer je niet langer wenst dat wij contact met je op kunnen nemen kUn je dat op de volgende manieren aangeven:

Recensies

Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je jouw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.