Alles over

Sportvoeding

De beste proteïne voor jou


Eiwitpoeders kunnen ervoor zorgen dat je op een makkelijke en lekkere manier dagelijks voldoende eiwit (proteïne) binnenkrijgt. Weet je niet welk type eiwit je moet kiezen? Wij helpen je om het eiwitpoeder te vinden dat het beste bij jou past!

Ontdek jouw proteïne Shop alle proteïnes

Whey protein

Wei-eiwit is een eiwit afkomstig van zuivel. Het is een van de populairste eiwitproducten, omdat het alle essentiële aminozuren bevat.

Shop whey

Vegan protein

Plantaardige eiwitten worden gemaakt van soja, erwten, rijst of hennep. Ideaal voor iedereen die het liever plantaardig houdt!

Shop vegan

Heerlijke superfoods


Als je een actieve levensstijl leidt, kan het een goed idee zijn om je dieet aan te vullen met superfoods. Superfoods zijn rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Zo geef je je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om je sportdoelen te bereiken.

Meer over superfoods Shop alle superfoods

Sportsupplementen

“Als sporter wil je natuurlijk altijd het beste uit je training halen. Supplementen kunnen je extra ondersteuning bieden om je sportprestaties te verbeteren. Creatine en magnesium zijn twee supplementen die jou kunnen helpen om je sportdoelen te behalen.”

—Niels, Voedingsdeskundige bij Holland & Barrett

.

Creatine

Creatine is betrokken bij de energievoorziening van spier- en zenuwcellen. Creatine kan voor sporters belangrijk zijn, omdat het de prestaties bij kortdurende, intensieve trainingen kan verhogen.

Shop creatine

Magnesium

Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor vele functies in het lichaam. Magnesium is belangrijk voor sporters omdat het een rol speelt bij het behoud van soepele en sterke spieren.

Shop magnesium

Blijf thuis fit

Workouts voor thuis


Juist in deze bijzondere tijd waarin we met z’n allen veel meer thuis zitten dan normaal, is het extra belangrijk om te blijven sporten en bewegen. In samenwerking met OneFit hebben we een aantal korte workouts verzameld zodat jij thuis fit kunt blijven.

Ontdek workouts