Untitled Document

Verzending & Retouren

Verzendkosten

Gratis verzending van je bestelling in Nederland en België bij besteding vanaf €20,-.
De verzendkosten van je bestelling onder €20,- bedragen €4,75.


Je kunt je pakketje ook in andere landen van de Europese Unie laten bezorgen:

Land Land
Bulgarije Malta
Denemarken Oostenrijk
Duitsland Polen
Estland Portugal
Finland Roemenië
Frankrijk Slovenië
Hongarije Spanje
Italië Verenigd Koninkrijk
Litouwen Zweden
Luxemburg

Verzending van je bestelling in EU landen is gratis bij besteding vanaf €75,-.
De verzendkosten van je bestelling beneden €75,- bedragen €14,75.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Wanneer je bestelling is afgerond, is het helaas niet mogelijk om deze te wijzigen of annuleren. Wel is het mogelijk, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, de producten op vertoon van de pakbon kosteloos te retourneren in één van onze winkels. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice (telefoonnummer 020-5607900, of per e-mail klantenservice@hollandandbarrett.nl). Zij helpen je graag verder.

Betalen

Je kunt je bestelling betalen via:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard (Visa en Mastercard)
  • Giropay
  • Sofort Banking
  • Mister Cash (Bancontact)

Voor meer informatie over iDeal betalingen ga naar www.ideal.nl.

Levering van je bestelling

De bestellingen die op werkdagen worden geplaatst zullen in de regel binnen 24 uur worden verzonden. De bestellingen die vrijdag na 19 uur 's avonds of in het weekend worden geplaatst zullen de daaropvolgende maandag verstuurd worden.

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Nadat wij je producten hebben verstuurd, versturen wij een Tracking link naar je e-mailadres. Door hierop te klikken kom je automatisch terecht op de pagina van PostNL, waar je het verloop van je bestelling kunt volgen. Zo weet je precies waar je pakket zich bevindt en wanneer je deze ongeveer kunt verwachten.

Retouren

Is een artikel niet naar wens of wil je het omruilen? Dan kan het eenvoudig binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, wat de reden ook is, mits het product niet is aangebroken of beschadigd.

Aankopen kun je kostenloos in elk filiaal binnen Nederland terugbrengen of omruilen, onze collega’s helpen je dan graag verder. Print de bevestigingse-mail die je hebt ontvangen uit als retourbewijs of toon de QR code op je mobiele telefoon.

Het is ook mogelijk een bestelling per post te retourneren door het retouradres op de doos te noteren. Eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt teruggestort op je rekening, binnen 10 werkdagen nadat het pakket is ontvangen.

Stuur het te retourneren product naar:
Holland & Barrett
T.a.v. Afdeling Retouren
Beveland 3
1948 RA Beverwijk