Wat is Manuka?

Manuka honing is één van de beroemdste superfoods ter wereld. De honing wordt gemaakt door bijen die nectar verzamelen uit de Manuka-struik, een wilde struik die wijd verspreid in Nieuw-Zeeland groeit.

Welke Manuka honing kies jij?

Wat maakt onze Manuka honing zo bijzonder?

  • Antibacteriële & antioxiderende eigenschappen
  • Duurzame oogst & vriendelijk voor de bijen
  • Voldoet aan de strenge zuiverheidsnorm van de overheid
  • Een DNA-test is een vereiste
Lees alles over de bijzonderheden van Manuka honing ⟩

 

Hoe smaakt Manuka honing?

Voller, donkerder en romiger dan tafelhoning!
Het heeft een natuurlijke zoetheid met een licht houtachtige smaak door het hoge gehalte aan fenolzuren, wat antioxidanten zijn. Deze helpen je lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling.

Dit zijn de beste manieren om het meeste uit dit wondermiddel te halen ⟩

Wat is MGO?

MGO toont de sterkte van de antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen aan. Hoe hoger de MGO, hoe krachtiger deze unieke bioactiviteit. De MGO varieert meestal tussen de 40 en de 240.