Maak kennis met onze knappe merken!

De Traay

Vanwege hun passie voor bijen, de natuur en met ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van pure producten, heeft De Traay een breed assortiment biologische honing samengesteld. 
 

Bij De Traay geloven ze in producten die zo min mogelijk bewerkt zijn – alle honingen zijn dan ook zonder onnodige bewerkingen ontwikkeld. De Traay werkt hiervoor samen met imkers die rekening houden met het leefmilieu van mensen, bijen en planten. 

Ontdek De Traay

De Traay

TrueGum

Het Deense kauwgommerk TrueGum begon met één duidelijke missie: de kauwgomindustrie opnieuw uit te vinden. Inmiddels is dit bewuste mint- en kauwgommmerk uitgegroeid tot een internationaal succes met een eigen kauwgomfabriek in Denemarken. Ze maken kauwgom die vrij is van microplastics en ook nog eens veganistisch en biologisch afbreekbaar is! 

Ontdek TrueGum

TrueGum

Lovechock

Het chocolademerk Lovechock maakt sinds 2009 heerlijke chocolade die een duurzame bijdrage levert aan het welzijn van zowel mens als planeet. Dit doen ze door de voordelen van rauwe cacao te benutten die ze rechtstreeks van lokale boerencoöperaties kopen. Zoals Lovechock zelf zegt: Pure Goodness die lichaam, geest en planeet voedt! 

Ontdek Lovechock

Lovechock

Wild Earth

Wild Earth is ontstaan vanuit een passie voor voeding en vanuit liefde voor onze planeet. Dit Britse merk heeft een planeetvriendelijke en ethisch reeks supplementen ontwikkeld, die kunnen helpen bij allerlei lichamelijke klachten. Van multivitaminen tot ijzercomplexen, alle Wild Earth producten zijn met passie vervaardigd en gemaakt om jouw lichaam te ondersteunen. 

Ontdek Wild Earth

Wild Earth

ImmuDefense

Voor iedereen die zijn of haar weerstand op peil wil houden is er ImmuDefense: een alles-in-een supplement dat essentiële vitamines en mineralen voor je immuunsysteem bevat. Eén capsule ImmuDefense per dag helpt de natuurlijke immuunrespons van het lichaam in stand te houden en bevat alle werkzame stoffen om een optimale werking van je immuunsysteem te ondersteunen.

Ontdek ImmuDefense

ImmuDefense

A.Vogel

De missie van A. Vogel is simpel maar treffend: mensen helpen om op een natuurlijke manier gezond te blijven, of weer te worden.  
 

A.Vogel is dan ook een specialist als het gaat om natuurlijke zelfzorgproducten. Het assortiment bestaat uit geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen. Alle producten worden gemaakt op basis van planten die jouw gezondheid op een unieke en eigen wijze ondersteunen.  

Ontdek A.Vogel

A.Vogel

Naïf Natural Skincare

Naïf is een natuurlijk en duurzaam huidverzorgingsmerk, speciaal ontwikkelt voor jou en je allerkleinste. Dit fijne merk maakt pure producten waarbij natuurlijke ingrediënten zoals avocado, tomaat, lijnzaadolie en amandelen de basis vormen. De Naïf producten doen wat ze beloven: ze verzorgen, reinigen en laten je stralen.  

Ontdek Naïf

Naïf Natural Skincare

MadeGood

Het Canadese familiebedrijf MadeGood is ontstaan vanuit een passie die voortkomt uit een levenslange traditie met gezond eten. Deze passie proef je meteen terug in hun gezonde traktaties en snacks! De verantwoorde tussendoortjes van MadeGood zijn gemaakt voor het hele gezien, met alleen natuurlijke ingrediënten en veel liefde. 

Ontdek MadeGood

MadeGood

Flo, Glo, XO

De oprichters FLO hebben een missie om gezondere en milieuvriendelijke intieme producten betaalbaar en toegankelijk te maken. Ze geloven erin dat de producten die vrouwen in en bij hun lichaam houden, zo natuurlijk mogelijk moeten zijn en geen schade mogen richten aan onze planeet. 

Ontdek Flo, Glo, XO

Flo, Glo, XO

Kneipp

Volgens de filosofie van Kneipp staat alles met elkaar in verbinding; de mens, zijn levensgewoonten en de natuur. Deze filosofie vormt nog steeds de basis voor het merk Kneipp en dat is ook terug te zien in de fijne verzorgingsproducten. Van douchegel tot handcrème, in alle Kneipp producten wordt het beste uit de natuur gecombineerd met wetenschap. 

Ontdek Kneipp

Kneipp

Florame

Adem in, adem uit...Bij het Franse merk Florame draait alles om biologische, etherische oliën en aromatherapie/. Florame heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van aromatherapie en heeft een breed assortiment aan essentiële oliën en toebehoren. Combineer een essentiële olie met een diffuser Fen jij bent klaar voor een avondje aromatherapie.

Ontdek Florame

Florame

Hittepit

Het merk Treets maakt producten gebaseerd op eeuwenoude kennis en tradities en ziet het als hun missie om deze in leven te houden. Uit deze gedachte is ook het veelzijdige Hittepitje van Treets ontstaan: een kussen gevuld met kersenpitten – afgeleid van een hartverwarmende Zwitserse traditie. 

Ontdek Treets

Hittepit

Poo-Pourri

Poo Pourri is een natuurlijke toiletspray op basis van essentiële oliën. Spray wat Poo-Pourri in je toilet, laat je boodschap achter en het enige dat je ruikt is de verfrissende mix van natuurlijke etherische oliën. Deze toiletsprays zijn vrij van chemische bestanddelen en komen in verschillende, verfrissende geuren. 

Ontdek Poo-Pourri

Poo-Pourri

Arkopharma

Arkopharma is dankzij jarenlange ervaring op het gebied van plantengeneeskunde een echte pionier als het gaat om fytotherapie: een alternatieve geneeswijze die gezondheidsklachten behandelt met plantaardige middelen.  
 

Het merk heeft maar liefst 40 jaar expertise op het gebied van plantaardige supplementen en heeft een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en plantaardige geneesmiddelen, die daar waar mogelijk biologisch gecertificeerd zijn. 

Ontdek Arkopharma

Arkopharma

Clear Skin Days

Met producten die slechts 12 of minder ingrediënten bevatten komt Clear Skin Days met no-nonsense huidverzorging. De belofte van Clear Skin Days is helder: altijd simpel, altijd schoon en altijd effectief.

Ontdek Clear Skin Days

Clear Skin Days

Sukin

Dit van oorsprong Australisch beautymerk is sinds 2008 volledig CO2-neutraal. Alle producten van Sukin zijn dierproefvrij, veganistisch geproduceerd en bestaan voor 98,8% uit natuurlijke ingrediënten.

Ontdek Sukin

Sukin

Purasana

Van biologische snacks tot zero waste lifestyle-producten, de producten van Purasana passen perfect bij een gezonde en bewuste levensstijl.

Ontdek Purasana

Purasana

Grace & Green

Transparante vrouwelijke hygiëne producten, gemaakt van natuurlijke ingrediënten die veiligheid vooropstellen: dat is de missie van Grace & Green. Zo zijn alle producten plasticvrij, biologisch afbreekbaar, dierproefvrij en veganistisch gemaakt. Veilig voor ons lichaam en veilig voor de wereld om ons heen.

Ontdek Grace & Green

Grace & Green

H&B Manuka Honing

Manuka honing is een zeldzame honing die bekend staat als een echte superfood. Manuka honing heeft vele bijzondere eigenschappen, maar is vooral bekend geworden om haar antibacteriële werking.

Ontdek H&B Manuka Honing

H&B Manuka Honing